Spremeni velikost črk   Pogled tiskanja

Večni derbi...

Klub malega nogometa Krajna

Moderator: cuschtee

Keri je najvejkši derbi?

Inter - Milan
2
6%
Barcelona - Real M.
6
19%
Krajna - Mr. Baby
19
59%
Mura - Maribor
2
6%
Celtic - Rangers
0
Brez glasov
Man Utd - Liverpool
0
Brez glasov
Crvena Zvezda - Partizan
3
9%

Skupaj glasov : 32

OdgovorNapisal/-a monika » 11 apr 2008, 01:29

fejst fejst lejpi je napisal/-a:
monika je napisal/-a:eh

nej ste normalne :ne: :ne:

pa nej bijla ponavadi tau se vkup zajebancija?

zdaj ste že kak hrvate pa slovence :' :'

Tej tvoj avatar tude ne izžarejva ljubezni, harmonije,... :| :| :|

ej gogo ka san pa zdaj ge krijva?

se mi pač vijde
Uporabniški avatar
monika
Marjonika

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 11 apr 2008, 08:43

Na prve strani je anketa naj debater, zdaj pa be se vsake rad izkazo, pa je paÄ
Napad dobivle tekme, obramba pa prvenstva-Udo Lattek

Napad je za gledate, obramba pa nej-GOGO
Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a monika » 11 apr 2008, 09:57

:8 :8 :8 :8

aha,

samo upan ka tej napade ostanejo na forume, ka jih nete kje drugje prakticejrale

:D :D :) :-D
Uporabniški avatar
monika
Marjonika

OdgovorNapisal/-a LAjCi » 11 apr 2008, 13:31

gogo boš komentejro derbi ali samo modrüvo na forume ??? ;)
Slika
Uporabniški avatar
LAjCi
Joker s klopij

Kraj: Sodišinci

OdgovorNapisal/-a Mirci » 11 apr 2008, 14:36

Komaj sam si malo časa najšo, pa sam malo pregledavo tou temo, pa vijdim ka je ozračje pred derbijom že skoraj pregreto. Dobro ka je že jutri sobota, ka se ne razčesne prlej. Ges sam z Krajne, ker sam pa od začetka babyjec mo navijo za babyje. Tou je nomalno. Že prejšnjič sam pravo pri šanki da so se začali neka svajuvati šojka, nemec pa mičo pa benc pa grabar.., ka je stvar takšna ka smo mij pač za baby, oni pa za Krajno. Znamo ka si nemremo biti za en klub, nemamo se pa kaj štukati. Pajo mi je sosed, Pipek v ulici, Mičo rod, Nemec pa Karči velkiva pajdaša, pa ka mo se ge neka preseravo. Vej smo pa nej profesionalci. Znam ka de po tekmi pri šanki pa vse dobro, pa vse po starom, što koli zmaga. Večer pa mo še napijso kak je grato Mister baby. Nikakor je nej prehodnik Dinamo za keroga so špilali Buro, Krenos, Mičo, Kovača, Nemec, Pajo...niti Železničar( ges, grabar, šojka, lepoša, mali buro, kutoš, bacov branko...). ajax pa je bil da smo mij že bilij Mister baby. Pred tem smo pa špilali na turnijraj pod imenom Ledava. Več zvečer, ka mi že mali (pojep) gor stane. Še tou bi rad pravo. Ges odim na Krajno na tekme če sam doma. Z Blažom sva bila tudi v nedeljo. Moram pa priznati da mi je skoraj vseeno kak špilajo. Zakoj mo se čejso če v ekipi ne poznam drujgoga kak kuštija, tomasa pa mičoja(kikija je nej bilou). Če bi glejdo B ekipo, bi bole navijo, saj so tou domači pojge.
Se čujemo zvečer, da maloga spat denem(naša dela zadvečara).
Še tou: z nevtralnega kota glejdano pa bi mogouče bilou najboukše ka de remi, po tekmi pa veselica!
:eks: :pivo:
MISTER BABY FOREVER!
Uporabniški avatar
Mirci
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a LAjCi » 11 apr 2008, 14:40

Mirci je napisal/-a:Še tou: z nevtralnega kota glejdano pa bi mogouče bilou najboukše ka de remi, po tekmi pa veselica!
:eks: :pivo:

podpis, čeglij bi rajši vido zmago domačinov :)
srčno vupan samo, ka de rezultat, kakšen koli že, odraz stanja na igrišči, pa nej sodnikovih odločitev
Slika
Uporabniški avatar
LAjCi
Joker s klopij

OdgovorNapisal/-a MiChO » 11 apr 2008, 14:55

Jezoš Mirči... pa kelko klubov je bilou na ton prostori? 47? :-D

E viš... zaj ge vijdin zakoj spori z Ledavof... zavolo imena :-D
Mes que un club! (Več kot klub!)

Ray Hudson: "Xavi needs no help. He needs help like a fish needs bicycle."
Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

Kraj: V njenih hlačkah...

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 11 apr 2008, 16:55

LAjCi je napisal/-a:gogo boš komentejro derbi ali samo modrüvo na forume ??? ;)

Pa Å¡e inouk fala za zavupanje, pa posebno proÅ¡njo TEAM MANAGERA vseh mladih selekcij MB-ja. Po dugon pregovarjanje pa grožnjami Å¡e je odloÄ
Napad dobivle tekme, obramba pa prvenstva-Udo Lattek

Napad je za gledate, obramba pa nej-GOGO
Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a huko » 11 apr 2008, 21:36

Tu samo prazno slamo mlatite!
Kriza :ne: :ne: :ne:

Tume vec clovek nemre pravite zdravo rivalstvo, se menje pa pajdastvo!

Zalostno kama je to prislo!
Par takse san presto ka mi je kar slabo!

Glede tekme, pa mislin, ka je Krjana navkljub letosnjin razultatov se vedno favorit.
Pa makar zaradi sodnika.
Mozno, pa je seveda vse!!!

Naj boukse zmaga, pa nej boukse z gezikon, ka te je jasno sto be zmago!
DOLOR PATER ARTIS
Uporabniški avatar
huko
Pobiralec žog

Kraj: Petanjci 1.A

OdgovorNapisal/-a LAjCi » 12 apr 2008, 11:34

fejst fejst lejpi je napisal/-a:Pa še inouk fala za zavupanje, pa posebno prošnjo TEAM MANAGERA vseh mladih selekcij MB-ja. Po dugon pregovarjanje pa grožnjami še je odločitev ista. In je nepreklicna. Zatou san jo povedo že v začetke kedna.

Ka mo popolnoma iskreni je delo mišljeno v soboto bilou odpovedano oziroma prestavleno. SAMO je prišlo drugo. Ka nemo razlago pa na dugo, NEMREN.Še inouk, nej ka NEŠČEN, NEMREN. Proso be edino ka buldoge umaknete, keri me moutijo. :ne: :ne:

:ne: :( :@ :'(
vreme je zaenkrat fajno, šker mam krejdi, či se štoj najde lejko stopi za mikrofon, če nej pa de pač samo slika pa komentari publike :)

lp
Slika
Uporabniški avatar
LAjCi
Joker s klopij

OdgovorNapisal/-a MiChO » 12 apr 2008, 12:19

Nekšen komentator bi mogo biti... :| (Anton Borkovič? :-D Leti, leti, leti... jo je brcno... desetka ma žogo, desetka... :-D)

Vreme je fajno, samo ka de saki čas začno iti dež :jezen:

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 12 apr 2008, 12:35

Došao je i taj dan!
[img]http://www4.slikomat.com/08/0415/jca-kbaxx3.gif[/img]

Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant!
Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

Kraj: Santiago Bernabeu

OdgovorNapisal/-a cuschtee » 12 apr 2008, 14:57

LAjCi je napisal/-a:
fejst fejst lejpi je napisal/-a:Pa še inouk fala za zavupanje, pa posebno prošnjo TEAM MANAGERA vseh mladih selekcij MB-ja. Po dugon pregovarjanje pa grožnjami še je odločitev ista. In je nepreklicna. Zatou san jo povedo že v začetke kedna.

Ka mo popolnoma iskreni je delo mišljeno v soboto bilou odpovedano oziroma prestavleno. SAMO je prišlo drugo. Ka nemo razlago pa na dugo, NEMREN.Še inouk, nej ka NEŠČEN, NEMREN. Proso be edino ka buldoge umaknete, keri me moutijo. :ne: :ne:

:ne: :( :@ :'(
vreme je zaenkrat fajno, šker mam krejdi, či se štoj najde lejko stopi za mikrofon, če nej pa de pač samo slika pa komentari publike :)

lp

Ajc, kak je z avtorskimi pravicami?
Med tednon so javno predvajali lani posneti derbi. Micho prej dobi cuvaja, ka pa dva gola ne da!
Uporabniški avatar
cuschtee
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a MiChO » 12 apr 2008, 15:09

Grunska strejla v dež naj vdari :jezen: :jezen: Ka nej mogo počakati še en den... :jezen:

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 12 apr 2008, 15:33

Micho je doubo čuvaja že včera.Baje je mi šankist folga! :'

Slika

Slika

Pa še tou o kda je slačilnica mr.baby javni prostor? :' :ud: ;)
[img]http://www4.slikomat.com/08/0415/jca-kbaxx3.gif[/img]

Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant!
Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

Kraj: Santiago Bernabeu

OdgovorNapisal/-a MiChO » 12 apr 2008, 16:03

Šankist mi folga? :-D OK, mo vidli večer... :'

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a bianconero » 12 apr 2008, 16:46

pojđe ge se bogin ka gnes nede derbi ampak vsesplošna šklizanca. :' :jupi: :waw:
"..I'm proud to be Juventino, I'm proud to be a "bandiera", like you often call me, but the truth is that i'm a little piece of a big Juventus flag, a flag that grows with the years passing and, if each of you looks closely, he'll find also his name on it.."

Thank you for being our symbol, our captain and for how proud you make us feel, each and every day, to be Bianconeri.
Uporabniški avatar
bianconero
Joker s klopij

Kraj: sodisinci 21

OdgovorNapisal/-a werder » 12 apr 2008, 17:00

KIŠA PADA KIŠA PADA KRAJNA PROPADA

TRI ŠTIRI

MISTER BABY
Uporabniški avatar
werder
Segrejvle rezervno kloup

Kraj: Bremen

OdgovorNapisal/-a MiChO » 12 apr 2008, 17:03

werder, ka ti što od Črnske dece geslo spizdo? :kaj: D:

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a Mirci » 12 apr 2008, 17:05

ZGODBA O MISTER BABYJU

Nekoč davno je na teh prostorih deloval samo en kub-Krajna. Za Krajno (bilo je okrog leta 1988) so takrat igrali Pajo, Ozvatič, Pipek, Bertalanič, stari Buro pa Marjan, Nemec, Ratnikov Đuuža, Škodnikov Silvo, Bakanov Foza, Čači…Takrat pa smo mi začeli igrati po turniraj pod imenom Ledava.- Grabar, Vlado, Šneider, Bodanec, Piksi pa ge, Edšid, Koko, Lepoša, Šbul….Ker smo bili dobri so Kranjčari registrirali menej, Piksija; Vladoja pa Edšida. Vendar pa nikoli nismo dobili prave prilike. Takratni trener(Vorga) ni nikoli ničesar menjal, tudi ko so gibijli 3 in več nula. Jaz sem sicer na treh tekmah celo branil. Zato je bilo popolnoma brez veze, da bi še vztrajali. Nikakor pa niče ne nore reči da nismo bili dovolj dobri da bi lahko zaigrali za Krajno. Nekako nas niso pustili zraven, nismo pasali med njih. Zato smo se prijavili za nastop v ligi. Na igrišču pri TVD Partizanu smo nastopili na kvalifikacijskem turnirju, vendar se nam ni uspelo uvrstiti v ligo, saj so se zadnjo tekmo eni cigani dogovorili med sabo. Na turnirjih smo še naprej razturavali takratne močne ekipe Puževce, Predanovce, Šalamence..Edšid, piksi, ge in Vlado smo nato pol sezone igrali za Strukovce in jih z repa lestvice pripeljali na 3.mesto. Iz taktarne revije tempo smo naročili drese od Crvene zvezde. Nato smo se pričkali za ime. Na zvezdinih dresih je bila takrat reklama Mister baby in je Šneider rekel zakaj pa ne bi bili KMN MISTER BABY. Vsi smo se strinjali. Nato smo jeseni mislim da leta1992 prišli v takratno ligo E. Vendar pa sta nas zapustila Šneider in Piksi in smo jesen končali na 10.mestu. Spomnim se da ko smo prijavljali klub na občini v M.S., nas je moglo podpisati 10.članov. Ker nas je bilo takrat v M.S. samo 8, smo počakali avtobus iz Gederovec in zgrabili še 2. Prvi je bil Edšidov Tunč, za drugega ne vem točno. Spomladi sta se vrnila Piksi in Šneider, na koncu smo bili peti. Najboljše pa je bilo na turnirjih. Vsi so komaj čakali da pridemo, saj smo na koncu največ spili. Enkrat smo v Beznovcih izpadli zjutraj v prvem kolu po penalih, nato pa zvečer zapirali bar. Ko pa smo prišli z pokalom na veselico, je muzika igrala samo za nas. Nastala je tudi naša himna: cucki lajali so name ko ob plotu sem kozlal, celo plačo in prihranke za pijačo sem ji dal…Ko so igrali to pesem smo vsi stali in se držali za srce. Nato smo se počasi prebijali više in se iz Skakovec preselili v Gederovce. Kmalu zatem je klub prevzel Karoli Milan. Menjala se je celotna generacija. Mi smo svoje pajdaštvo prenesli tudi na naslednje generacije. Sedaj ko smo že veterani, radi spet pridemo skupaj, se zabavamo, rezultat smo postavili v drugi plan. Vedno se zabavamo, nakladejmo veje, za nameček pa še dobro bršemo.
Torej MISTER BABY forever.

Končno mi je gratalo. Zaj pa derbi, ajmo Mister baby!
MISTER BABY FOREVER!
Uporabniški avatar
Mirci
V prvoj postavi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na KMN Krajna

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov