werder je napisal/-a:14. krog pomurske lige
KMN MISTER BABY - KMN Krajna 0:0
Tekma nič posebnega z malo šansame bil je predvsem taktični boj vače pa prece groba igra igralcov Krajne predvsem enoga ka more na sakon derbije vsaj enoga našoga igralca poškodovate. Sodnik soliden razen ene ogromne napake (očitni penal za domačine) je ostalo odsodo vrede.
de ti posnetek vse povedo(kao govorice; ja kiki pa polskoga z laketon namerno v prsa vdaro,haloooo!!!)
pa san koga poškoduvo,kelko san ge vido je polske brez kakšnih problemov lejko dale špilo,ale?
ti pa tebi podobni pa bi se lejko malo zamislili nad svojimi izrečenimi besedami in dejanjami med predvsem pa po tekmi,če ma kaj štoj prote meni pa če san komi kaj dužen mi naj to povej v oči
pa kak praviš na sakon derbiji,edino moje rejsan ne športno dejanje je blo ka san zokiji napravo ka san tude priznal pa obžaloval pa tude navedo dejstva zakoj san to napravo,mislin pa ka san na ostalih, nej derbijih tekmah(kerih san nej odšpilo malo)nigdar nikome nej nika napravo(celo ka be kome kaj namerno naredo),nikoli dobo rdečoga ali rumenoga kartona na malon fuzbale,na velkon tudi nikdar rdečoga!!! Bil san pa večkrat tarča nasprotnikov in večkrat poškodovani zaradi takšnoga ali drugačnoga namena,tude proti babye,na turniri v gederovcaj pred par letame(lenč) namerno ali nej nemo razlogo,san nej delo s tistoga slona,to je pač fuzbal.
bistvo vsega pa je ka naj saki pred svojin pragon zbiše.