Prva stran Novice Portal Podruznica.si Dobrodošli na portalu Podružnica.si
Dobrodošli na portalu Podružnica.si PDF natisni E-pošta
Prispeval LAjCi   
Torek, 20 Februar 2007 01:33

Portal podružnica vam sedaj polek že poznanega foruma ponuja še veliko novih stvari, ki jih bo iz dneva v dan več...

 

Uporabnike dosedanjega foruma podruznica naprošamo da se registrirajo ponovno, saj podatki iz starega foruma niso bili prenešeni !

 

 

Pred enim letom in nekaj dnevi se nam je, enim, ki (bolj ali manj) pogosto zahajamo na ömf, porodila ideja, da bi se družili tudi na internetu. In ker nem je večini skupno to, da smo obiskovali podružnično osnovno šolo v Gederovcih smo našli tudi ime. Tako je nastal "stari forum" podruznica.

 

V enem letu, nas je skoraj 60 članov, napisalo preko 10.000 sporočil, naložilo lep kup fotografij in video materiala, in večina se nas je prav lepo zabavala na t.i. Pitnikih podružnice.

 

Forum, na katerega smo vsi tako radi zahajali pa je s časoma postal nekako premajhen, nudil nam je premalo možnosti za izražanje svojih idej in tako smo že pred nekaj meseci sklenili, da ustvarimo portal podružnica. Ob pomoči prijateljev iz podjetja Eko-nafta, malem finančnem vložku za domeno in kar nekaj vloženih urah (predvsem zlatkoja) je nastalo to kjer ste sedaj...

 

Portal Podružnica.si vam polek vsem dobro znanega foruma ponuja še veliko novosti. Tu je naša lastna galerija, z ogromno možnostmi in fukncija, pa novice, koledar dogodkov, vreme, povezave  in predvsem prostor, za veliko tistega, kar je še v naših glavah in potrebuje samo nekaj našega prostega časa da zaživi. Predvsem pa je vse skupaj tu, na enem mestu in na še bolj prijaznem naslovu www.podruznica.si

 

Upamo da vam bo nov portal všeč, da boste z veseljem še naprej uporabljali forum, ki žal zaradi prevelikih (beri predragih) zahtev ni bil prenešen, ampak je postavljen na novo, in predvsem da boste tudi sami prispevali kakšen delček k razvoju portala. Pripombe, predlogi, pohvale in graje so več kot dobrodošle!

 

NAJ Ĺ˝IVI PORTAL PODRUĹ˝NICA !!!! 

 

Vse dosedanje uporabnike foruma naprošamo da se registrirajo ponovno (v menuju na levi strani), saj uporabniški podatki niso bili prenešeni iz starega foruma, in tako staro uporabniško ime in geslo ne delata !!! 

 

ekipa podružnice 

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Un ma velkoga krokodila med nogami!" - lebarowa

Zadnje objave na forumu