Prva stran Novice KMN Krajna IS Derbi domačinom
Derbi domačinom PDF natisni E-pošta
Prispeval MiChO   
Torek, 03 April 2007 00:25
Derbi 12. kroga Pomurske lige malega nogometa se je končal v prid domačih nogometašev iz Krajne. Na tekmi lepo število gledalcev.

    Na dan šaljivcev, prvoaprilsko nedeljo, se je na Krajni zbralo zgledno število ljubiteljev malega nogometa, nekaj čez 100 bi jih lahko našteli.

    Ti so videli razburljivo predstavo, pet zadetkov in za derbi izjemno malo izključitev (samo en zeleni karton) sodnika Crnkoviča, ki je dobro opravil svoje delo.

    Začetni postavi ekip sta izgledali takole: Mister Baby: Lejko, Jo. Vrečič, De. Krpič, Ja. Vrečič, D. Bratkovič, Pajžlar in Da. Krpič. (Igrali so še: Sočič, Pelcl, Bokan in Kos) Krajna: Ozvatič, Kovač, Majc, Detellbach, Škodnik, De. Grah in Da. Grah. (Igrala sta še: K. Bratkovič in Stojisavljevič)

    Tekma se je začela z obetavnimi napadi gostov, saj domači nikakor niso našli svoje igre, četudi so imeli žogo več v svojih nogah, saj so se "Beybaši" takoj na začetku potegnili na svojo polovico in čakali na napako nasprotnika. Domači so poskušali s streli od daleč, ki so večinoma leteli prek vrat,  gostje pa so imeli nekaj več od igre in so malce bolj resno ogrožali vratarja Ozvatiča. Ostalo je pri 0:0 in začele so se prve menjave. Domači so počasi prevzeli pobudo in tudi oni resneje začeli ogrožati gostujoča vrata. Nato pa se je zgodil zadetek za 1:0, ki ga je z natančnim strelom skozi "nešteto" nog dosegel Stojisavljevič. Takšen je bil tudi rezultat polčasa.

    V drugem polčasu so gostje končo malce bolj pritisnili, potem ko so se pomaknili iz svoje polovice bližje domačim vratom. To se jim je tudi obrestovalo, saj so uspeli rezultat izenačiti na 1:1. Jo. Vrečič je silovito sprožil, vratar Ozvatič je žogo uspel ubraniti, vendar jo je le na kratko odbil in Da. Krpiču ni bilo težko iz bližine zadeti praznih vrat. V teh trenutkih so gostje zadeli vratnico, pred njihovim vratarjem pa sta se sama iz oči v oči vsak po enkrat znašla Kovač in De. Grah. Nato pa so domači znova povedli. Ĺ˝oga je prišla do Stojisavljeviča, ki se je s precejšnje razdalje odločil za strel. Ta sicer ni bil kdovekako močan, vendar je žoga nesrečno odskočila tik pred rokami vratarja Lejka in končala v mreži. Znova veselje v domačih vrstah torej. A tudi gostje so se kmalu spet veselili, saj so hitro znova izenačili rezultat. Da. Krpič je ustrelil proti vratom, vratar Ozvatič je spet ubranil strel, toda žogo odbil v glavo Stojisavljeviča, od katerega se je nesrečno odbila v gol. Do tega trenutka torej Stojisavljevič - Da. Krpič 2:2, če se malce pošalimo. Pri tem rezultatu so gostje imeli izjemno priložnost da celo povedejo, vendar je D. Bratkovič streljal v vratarja domačih. Nato pa se je uresničilo nepisano pravilo - kdor ne da, dobi in tako se je tudi zgodilo. Detellbach je uprizoril enega izmed redkih izletov na nasprotnikovo polovico, močno ustrelil v daljši vratarjev kot in postavil končni rezultat 3:2, ter domačim prinesel dragocene tri točke v boju za vrh. Do konca naj omenimo še (edini!) zelen karton De. Krpiča, ki je po sodnikovem žvižgu brcnil žogo z igrišča, ter priložnost Stojisavljeviča tik pred koncem tekme.

 

    Predstava ni postregla s super nogometom, vendar je precejšnje število gledalcev vseeno prišlo na svoj račun, saj je bila tekma, kot ste lahko prebrali, zelo zanimiva. Ekipa Mr. Baby-ja torej tudi po tem dvoboju ni okusila slasti zmage proti rivalom in je tako brez zmage proti Krajni že 5 tekem.

    Še razveseljiva novica za vse tiste, ki si niste ogledali tekme. Na portalu Podružnica smo poskrbeli tudi za vas, saj smo jo posneli in bo na voljo na DVD-ju, najzanimivejše trenutke pa si boste lahko ogledali tudi na portalu samem.

 

Naj živi derbi! 

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 8 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Fčera san glejdo odtenke tekem." - Buro

Zadnje objave na forumu