Prva stran Novice KMN Mister Baby Napoved 21. kroga PLMN
Napoved 21. kroga PLMN PDF natisni E-pošta
Prispeval galaktikos   
Petek, 01 Junij 2007 20:15

21. krog
BULLS : SUHI VRH
NEMčAVCI : VIDEM
čERNELAVCI : OLD BOYS
GRADIŠčE : METEOR
LISSA : KRAJNA

Predzadnji krog letošnje Pomurske lige. Navidez je že jasno kdo bo prvak in kdo bo izpadel iz lige. Toda lahko se še kaj obrne na glavo, čeprav je to težko pričakovati.

Pa se sprehodimo lepo od tekme do tekme.

   

    Bullsi, ki so še pred prejšnjim krogom bili lideri lige, so po kiksu v Gederovcih padli na 3. mesto. Pričakujejo pa trenutno prvouvrščeno ekipo iz Suhega Vrha (tekma več od ostalih). Moje mnenje je, da obe ekipi nujno potrebujeta zmago, če zelita osvojiti naslov prvaka (čakata na kiks Krajne). če zmagajo Bullsi, bo dovolj, da Krajna kiksa enkrat, če pa zmaga Suhi Vrh, pa bi morala Krajna kiksati dvakrat če hoče biti prvak Suhi Vrh, kar pa se po moje ne more zgoditi. Najbolj na roko bi remi šel prav Krajni. Pričakujem trdo tekmo, majhno prednost pa dajem ekipi Bullsov, čeprav lahko zmaga tudi Suhi Vrh, s tem pa bi bili že sigurno drugi na koncu sezone, kar pa bo za njih neuspeh, kajti zvezdniki ekipe so imeli cilj osvojiti naslov.
    Krajna odhaja na gostovanje v Dokležovje, cilj pa je gotovo osvojiti vse tri točke, ter z zmago narediti velik korak do naslova (četrtega). Kalkulacij je veliko, vendar se na njih ne sme zanašati tako ne Lissa, kot tudi ne Krajna. Lissa potrebuje še dve točki, da si zagotovi obstanek v ligi, zato mora igrati na zmago, kajti v zadnjem krogu odhaja v Gederovce, tam pa jim ne bo lahko! Krajna je nesporni favorit te tekme, toda po predstavah na zadnjih nekaj tekmah, ko igralci Krajne niso igrali najbolje, ima tudi Lissa možnosti za zmago. Prednost Krajni, zaradi takšnih ali drugačnih razlogov. Največji prav gotovo nepopustljivost do konca, pa še kanček sreče...
    V černelavcih boj za obstanek domačih. Z morebitno zmago domačih, ter spodrsljajem Lisse (v kar igralci Ćernelavec ne dvomijo), bi domači prišli na točko zaostanka, ter si upanje podaljšali še za en teden. Verjamem, da domači tokrat lahko premagajo nemotivirane goste iz Murske Sobote. Prednost torej domačinom.
    Pa še nepomembni tekmi, ki ne odločata o ničemer, razen kakšnih malih premikih na lestvici. V Nemčavcih, kjer gostuje Videm, pričakujem, da bi tekmo morali dobiti gostje, kajti so zagotovo za razred boljša ekipa od domačinov, torej prednost gostom.
    Pa še tekma v Gradišču. Po vsej logiki bi morali zmagati domačini, toda tudi ekipa iz Melinec ni tako slaba, da nebi mogla presenetiti nemotiviranih domačinov. Izenačena tekma - mala prednost vseeno domačim!

 

LP,

galaktikos

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Ati, ma tou kaj veze ka so plastični štuplni?" - Benc

Zadnje objave na forumu