Prva stran Novice KMN Krajna IS Pokal osvojili lanski finalisti
Pokal osvojili lanski finalisti PDF natisni E-pošta
Prispeval MiChO   
Sreda, 20 Junij 2007 20:03
Pokalno tekmovanje medobčinske nogometne zveze klubov malega nogometa Murska Sobota, so osvojili lanski poraženci finala, ekipa Old Boys iz Murske Sobote. V finalu so kar z 8:0 premagali Sončni park Vivat iz černelavec.

   

    Lep sončen dan je na Krajno privabil kar nekaj gledalcev, ki so si ogledali ta vedno zanimiv turnir. Od naših dveh ekip je sodelovala samo ekipa Mister Babyja, lanski zmagovalci in s tem tudi gostitelji, pa na turnirju letos zaradi organizacijskih razlogov niso sodelovali. Ekipa iz Gederovec je pred sabo imela kar ugoden razpored, toda, kot se to na turnirjih zelo pogosto dogaja, izgubila prvo tekmo proti Nemčavcem (1:2) in tako izpadla iz tekmovanja že v dopodlanskem času.

    Zaradi tega je bil sicer turnir rahlo okrnjen, kajti vedno je lepo pogledati domačo ekipo, toda turnir je moral iti naprej. Old Boysi so najprej v prvem krogu premagali Inter iz Doliča s 4:2, Sončni park Vivat, ki mimogrede nastopa v najnižji (B) ligi, pa Satahovce po kazenskih strelih. V drugem krogu smo si nato lahko ogledali finale pred finalom, saj sta se pomerili po mnenju gledalcev dve najmočnejši ekipi, ki sta letos sodelovali na turnirju. Old Boys proti Meteorju iz Melinec. Po rednem delu se je srečanje končalo z rezultatom 2:2, pri kazenskih strelih pa so bili spretnejši in srečnejši Sobočanci, ki so se tako uvrstili v polfinale. Sončni park Vivat je tudi drugo tekmo dobil šele po kazenskih strelih. Po rednem delu je bil rezultat z ekipo Nemčavec poravnan (1:1), nato pa zopet napredovanje černelavčarjev po strelih z bele točke. Sledilo je polfiale med Old Boysi in ekipo Mladinca iz Murskih črncev. V polfinalu proti ekipi, ki se je uvrstila v Pomursko ligo, Sobočanci niso imeli večjih težav, saj so moštvo iz naše občine odpravili s petardo (5:0), Vivat pa nato tudi v polfinalu proti Kupšincem ni uspel odločiti srečanja v svojo korist po rednem delu, saj so še tretjič na turnirju odigrali neodločeno (1:1), zato so morali zopet izvajati kazenske strele. Znova so bili uspešni in se tako uvrstili v finale, kjer so jih čakali Old Boysi.

    Finale je na koncu izpadlo le kot formalnost, saj so Old Boysi kar osemkrat premagali vvratarja Vivata in tako osvojili pokal, ki se jim je lani izmuznil v finalu proti letošnjim gostiteljem, Krajni. Tretje mesto je zasedla ekipa Kupšinec, četrto pa Mladinec iz Murskih črnec in tako bila najvišje uvrščena ekupa turnirja iz naše občine.

    Po turnirju je sledil zaključek letošnjih malonogometnih prvenstev s podelitvijo priznanj najboljšim ekipam, strelcem... V Pomurski ligi je naslov osvojila KMN Krajna Izolaterm Skledar, naslov najboljšega strelca pa Darko Zorko (Videm), ki je dosegel 44 zadetkov. V "A" ligi so bili najuspešnejši nogometaši Mladinca iz Murskih črnec, najboljši strelec pa je bil David Serec (Mladinec), z 31 goli. V najnižjem rangu tekmovanja pa je naslov osvojila ekipa Tišina-Tropovci, najboljši strelec pa je bil Milan Ficko (Kučnica), ki je vratarje ugnal štiridesetkrat.

    Sezona je torej končana, toda naši nogometaši ne bodo počivali, saj je že v nedeljo na Krajni nov turnir in sicer za pokal občine Tišina. Ta turnir zna biti še bolj zanimiv kot ta ki je pravkar minil, tako da vljudno vabljeni znova na Krajno. Dan prej bo na Krajni tudi občinski turnir veteranskih ekip. Pridite tudi v soboto... Nogometa torej ne bo zmanjkalo tudi v vročih poletnih dneh.

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 4 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Boug pomaži mi!" - lenč

Zadnje objave na forumu