Prva stran Novice Zabava Najbolj nore domislice otrok
Najbolj nore domislice otrok PDF natisni E-pošta
Novice - Zabava
Ponedeljek, 07 Junij 2010 06:07

Otroci so polni idej. Te so včasih njim zelo zanimive, staršem pa nekoliko manj. Preberite si nekaj najbolj norih domislic otrok!

Otroci 1

Ujet v avtomatu z igračami

Triletnemu Christopherju Airu se je uspelo splaziti v avtomat z igračami. Deček se je nekaj časa igral z avtomatom in poskušal dobiti medvedka, a mu ni uspevalo najbolje. Ko je njegova mamica Elaine odšla zamenjati bankovec, da bi Christopher lahko nadaljeval z igro, se je ta odločil, da bo nekoliko priredil pravila v svoj prid. Opazil je majhno luknjo v avtomatu, kjer ga polnijo z igračami in uspelo mu je, da se je prerinil vanj. Vzel je medvedka in hotel nazaj ven. A mu ni uspelo. Množica ljudi je obkrožila avtomat in mu poskušala pomagati, med njimi je bila tudi zaskrbljena mati. Dečka so rešili v manj kot eni uri.

Otroci 2

Štiriletnik, ki je okopal psička v stranišču

Štiriletni Daniel Blair je v straniščni školjki želel okopati svojega hišnega ljubljenčka. Teden dni star koker španjel se mu je zdel umazan, zato ga je odnesel v stranišče. Dečku se je najbolj primeren kraj, kjer bi psička lahko okopal, straniščna školjka. A po nesreči je potegnil vodo in ubogi psiček je izginil v kanalizacijo. K sreči so ga našli reševalci s pomočjo posebne kamere in ga rešili. Psiček je okreval, deček pa obljubil, da tega ne bo več ponovil.

Otroci 3

Šestletnik, ki so ga rešila velika ušesa

Šestletni kitajski deček je na svoja velika in štrleča ušesa lahko zelo ponosen, saj so mu rešila življenje. Neverjetna nesreča, ki se je končala srečno se je zgodila, ko se je 6-letni malček pazil pri svojem dedku, ki živi v osmem nadstropju stanovanjskega bloka.

Potem, ko sta se dedek in vnuk igrala in pojedla kosilo je Ming Ming zaspal v dnevni sobi. Dedek pa se je medtem odpravil po opravkih. Predvideval je, da bo malček ta čas še mirno spal.

A ko se je šestletnik zbudil in dedka ni bilo v stanovanju je stekel k oknu, ga odprl in gledal na ulico, če bi ga kje videl. Ming Ming pa je bil pri tem zelo nepreviden, ko se je skozi okno preveč nagnil je padel in obvisel zataknjen za ušesa na varnostni ograji.

Prestrašen Ming je visel iz visoke stavbe in na ves glas kričal in jokal. Ljudje spodaj na ulici so bili ob pogledu na otroka, ki je visel iz ograje šokirani. Na pomoč so poklicali gasilce, ki so dečka takoj začeli reševati. Pri tem pa so imeli kar nekaj težav, saj so morali najprej pripeljati ogromen žerjav in otroka previdno potegniti iz rešetk. A vse se je dobro končalo, Le Ming je bil hudo prestrašen in verjetno se še ne zaveda kako veliko srečo je imel.

Otroci 4

Sedemletnik, ki je ukradel avto, da bi se rešil cerkve

Sedemletni deček je povzročil pravo paniko med starši in policisti, ko se je odločil, da ne bo odšel k maši. Da bi pobegnil pred tem, je očetu ukradel avtomobilske ključe in se odpeljal. V svoji dirki pred nedeljsko mašo, je prevozil stop znak in se skoraj zaletel v avto v križišču. Dečka so lovili policisti, a ga niso ujeli. Uspelo mu je, da se jim je izmuznil, parkiral očetov avto pred hišo in se skril v svojo sobo.
K sreči ni bil nihče poškodovan. Ker je bil deček še premajhen, mu niso mogli napisati kazni, so pa opozorili njegovega očeta, naj bolje skrbi za avtomobilske ključe.

Otroci 5

Deček, ki se je zagozdil za kavčem

Malček ni ubogal svojim staršev, namesto tega jim je raje pobegnil za kavč. A se je uštel, bil je ujet in moral se je soočiti z očetom in materjo. Njima se je prizor zdel zanimiv, zato sta dečka kar posnela na kamero. Deček je še za kavčem nasprotoval nalogam in ju ni želel ubogati. Ko pa je uvidel, da se ne bo mogel rešiti sam, ju je prosil za pomoč. Oče ga je rešil, deček pa se mu je lepo zahvalil.

Štiriletni deček, ki je poklical prvo pomoč

Štiriletnik je reševal matematično nalogo. Ker se mu je ta zdela pretežka, je poklical kar prvo pomoč.
Njun pogovor je bil tak:
"Potrebujem pomoč," je povedal deček.
"Kaj je narobe," ga je vprašal reševalec.
"Matematika!"
"Kaj? Tvoja usta (angleško je matematika 'math', usta pa 'mouth')?"
"Ne, ne, težave imam z matematično nalogo. Mi boste pomagali," je ponovil deček.
"Seveda"« je bil prijazen reševalec.

Deček mu je nato zaupal matematični račun, med tem pa je v sobo vstopila dečkova mati in vprašala, s kom se pogovarja po telefonu. Ko ji je deček povedal, da mu prijazen policist reševalec pomaga pri matematiki, je onemela.
Deček je kasneje razložil, da mu je mamica rekla, da naj vedno, ko potrebuje pomoč, pokliče. Seveda s tem ni mislila prve pomoči.

Otroci 6

Mala mojstra

Bratca sta želela pomagati staršem, ki so prenavljali dom in stvari vzela v svoje roke. Najbrž sta menila, da bosta starša zelo vesela, ko bosta videla prepleskano stanovanje. A sta se žal uštela. Njuna starša sta bila vse prej kot vesela!

 

vir: bibaleze.si

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Ka ste vij s Hazbekistana?" - lenč

Zadnje objave na forumu