Prva stran Novice Ostale novice Bizarne poškodbe spolnih organov
Bizarne poškodbe spolnih organov PDF natisni E-pošta
Novice - Ostale novice
Četrtek, 10 Junij 2010 06:13

Seks je star toliko, kolikor je stara človeška rasa. Morda se zato nekateri naveličajo stalnih in manj nevarnih seksualnih praks ter začnejo uničevati svoje spolne organe. Zavestno ali podzavestno.

Predstavljajte si žensko, ki se zjutraj zbudi z vagino, polno risalnih žebljičkov. Da, risalnih žebljičkov! Verjetno si še malce težje predstavljate, kako bi imeli spolni odnos z njo. To vsekakor ne bi bil klasični koitus, verjetno bi pred orgazmom vsaj eden od vaju že izkrvavel. No, nekateri mazohisti pa ob tem doživljajo nebeške občutke. Bolečina jih vzburja in brez nje ne morejo doživeti orgazma.

Nenavadne spolne prakse
Kanadski zdravnik, ki je sprejel žensko in njene žebljičke na urgenco, pravi, da so ljudje, ki iščejo pomoč zaradi bizarnih poškodb spolnih organov, pogosto psihotični ali umsko bolni. Slednje je bil prav gotovo razlog za nenavadno samozadovoljevanje nekega moškega, ki je redni gost urgence. Večkrat je že iskal pomoč zaradi hudo poškodovanega penisa. V glavico si je namreč zabodel več kot 100 igel. Kot pravijo zdravniki, verjetno moškega to dejanje vzburja, vendar mora početje kmalu prekiniti, saj z erekcijo kri začne dobesedno brizgati.

Neki moški si je pred časom svoj penis narezal na deset rezin, podobnim šunki. Šele potem je poiskal pomoč na urgenci v Calgaryju, kjer so se plastični kirurgi potrudili in mu v eni operaciji organ rekonstruirali nazaj v stanje, podobno prvotnemu. Pacient je baje že isti dan lahko uriniral, za kar se mora zahvaliti dobri in hitri reakciji kirurgov. Vprašanje pa je, na kaj bo nesrečni pacient pomislil naslednjič, ko bo videl narezano šunko.

Elektronika v telesu
Doktorji odstranijo tudi veliko 'zataknjenih' vibratorjev. Vendar prav posebna omemba velja v primeru, ko so morali moškemu odstraniti vibrator iz rektuma, ki je še vedno deloval. Vibrator namreč. Kirurgom je uspelo nadležno napravo izključiti, vendar je bila 'normalna' odstranitev nemogoča, saj je bil dildo v rektumu narobe obrnjen. Na koncu so ga morali odstraniti kirurško.

Coca Cola

Ljudje uživajo v najpopularnejši pijači tudi na drugačen način. (Foto: iStockphoto)

 

Najbolj pogoste poškodbe nastajajo zaradi 'zgrešene luknje', kar se največkrat kaže v obliki zlomljenih penisov. Ob močni erekciji pride lahko do hudih krvavitev. Zdravniki v takem primeru ne morejo narediti veliko, lahko le predpišejo močne protibolečinske tablete in svetujejo vsakodnevno blago glajenje in masiranje za boljše celjenje gobastega tkiva. Polomljen penis pa se zgodi lahko tudi starejšim moškim, še posebno če pretiravajo z erekcijskimi stimulanti, kot je viagra. Bili so primeri, ko je moški iskal pomoč zaradi trde in stalne erekcije, ki se ni hotela umiriti še dolgo časa po zaužitju prekomerne količine teh modrih tabletk. V takem primeru zdravniki poskušajo umiriti problem z injekcijo v ramo, ki vsebuje sredstvo za umirjanje erekcije. Če pa to ne pokaže rezultata, je edina rešitev injekcijsko izčrpanje krvi iz nabreklega penisa, kar je po besedah zdravnikov izredno neprijetno.

Mobitel

Ali nesrečni lastnik telefona pričakuje klic? (Foto: iStockphoto)

 

Nasveti urologov v takih primerih ciljajo na zmernost in vzdržnost pred radikalnimi poskusi samozadovoljevanja. Vendar ljudem ne moremo preprečiti, da ne bi uživali na svoj način. Bilo pa bi dobro, da bi to izvajali previdno in neškodljivo. Marsikomu namreč v tistem trenutku ne pade na pamet, da se lahko za vedno poslovi od svojega najboljšega prijatelja.

 

vir: moskisvet.com

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant." - galaktikos

Zadnje objave na forumu