Prva stran Novice Lokalno Pokal ostaja doma
Pokal ostaja doma PDF natisni E-pošta
Prispeval MiChO   
Ponedeljek, 06 Avgust 2007 19:22

Nogometaši Tišine so osvojili pokal občine Tišina, potem ko so v finalu z 1:0 premagali Rakičan.

 

Na dvodnevnem turnirju smo lahko videli štiri zanimiva srečanja in veliko število zadetkov že na obeh polfinalnih tekmah. V prvem polfinalu so nogometaši Rakičana razbili Serdico s 6:0. Goričancem se je poznala odsotnost prvega vratarja Svetaniča in tudi zaradi tega so prejeli tolikšno število golov. V drugem polfinalu pa so domači nogometaši s 4:1 premagali ekipo Beltinec. Za Tišino je dvakrat v polno zadel ekspresno hitri Kristijan Kuzma, po enkrat pa sta bila uspešna Dominik in Kristijan Bratkovič.

Tudi nedelja se je začela podobno kot sobota. V tekmi za tretje mesto smo namreč lahko videli kar deset golov. Po rednem delu se je srečanje med Serdico in Beltinci končalo z rezultatom 5:5. Sledile so enajstmetrovke, na katere pa nogometaši iz Serdice zaradi prej omenjene odsotnosti vratarja, niso polagali veliko upov. Vseeno so se izkazali z dobrim izvajanjem strelov z bele točke, vendar enega zgrešili in pokal za tretje mesto je odšel v Beltince. Skupni rezultat 10:9.

Nato je sledila še finalna tekma. Srečanje je bilo izenačeno, živčno (dve izključitvi), z nekaj priložnostmi na obeh straneh, na koncu pa je odločil en sam zadetek, ki ga je po odlični podaji Blaža Kousa že v prvem polčasu dosegel Dominik Kovač.

Lovorika je torej do naslednjega leta, ko lahko znova pričakujemo zanimive dvoboje med zanimivimi nasprotniki, ostala doma.

 

Vrstni red turnirja:

1. Tišina

2. Rakičan

3. Beltinci

4. Serdica

 

Priprave na novo sezono se med tem nadaljujejo v polnem teku. V soboto bodo naši nogometaši odšli na turnir v Puconce, v nedeljo pa se bodo pomerili z ekipo Cankove, za katero nastopata dva igralca iz naše okolice. Aleš Kos in Zoran Bokan se bosta s soigralci zoperstavila znancem iz malonogometnih zelenic. Vljudno ste vabljeni da vzpodbujate Tišinčane tudi prihajajoči vikend.

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant." - galaktikos

Zadnje objave na forumu