Prva stran Novice Zabava Kam so odšli po Beverly Hillsu?
Kam so odšli po Beverly Hillsu? PDF natisni E-pošta
Novice - Zabava
Torek, 22 Junij 2010 07:21

Se kdaj vprašate, kaj se je zgodilo z igralci najslavnejše najstniške serije, Beverly Hills? Nekatere lahko še vedno vidite na televizijskih zaslonih, drugi pa so poniknili v pozabo.

Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210

 

Brandon

Jason Priestley (Brandon Walsh) se je od serije poslovil po devetih sezonah, kasneje je sodeloval le še kot producent. Sledile so manjše filmske vloge, zdaj pa je polno zaposlen v vlogi očka.

 

Brenda

Shannen Doherty (Brenda Walsh) se je od serije poslovila leta 1994, zaradi slabih odnosov z ustvarjalci. Kasneje je igrala v seriji Čarovnice, a so njen lik ubili. Zaplesala je tudi v šovu Zvezde plešejo, a je bila izločena prva.

 

Kelly

Jennie Garth (Kelly Taylor) je ostala do konca serije, kasneje pa je kariero nadaljevala v humoristični nanizanki Moja super sestra. Imela je še nekaj igralskih vlog, zdaj pa je v prvi vrsti mama trem hčerkam.

 

Dylan

Luke Perry (Dylan McKay) je po Beverly Hillsu nastopil še v serijah Oz, Jeremiah in John from Cincinnati. Leta 2003 se je ločil od svoje žene, s katero je bil poročen deset let.

 

Donna

Tori Spelling (Donna Martin) je v seriji bržkone sodelovala zato, ker je bil glavni ustvarjalec njen oče. Sicer pa njena kariera nikoli ni bila rožnata, rumene strani polni zgolj zaradi zasebnega življenja.

 

Steve

Ian Ziering (Steve Sanders) je ostal do konca. Kasneje se je poročil s Playboyevim dekletom in se od nje tudi ločil, zaplesal je v šovu Zvezde plešejo, zdaj pa sledi vloga v komediji National Lampoon’s The Legend of Awesomest Maximus.

 

David

Brian Austin Green (David Silver) se je po končani seriji želel ukvarjati z glasbo, a mu ni uspelo. Več sreče je imel s serijama Terminator: The Sarah Connor Chronicles in Smallville. Bolj je znan po svojem zasebnem življenju.

 

Andrea

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman) se je po Beverly Hillsu poslovila od kamer in se posvetila družini. Nastopila je še v seriji The Surreal Life, občasno pa posoja glas animiranim junakom.

 

Valerie

Tiffani Thiessen (Valerie Malone) je po seriji nastopila še v uspešni nanizanki Mulci. Sledile so manjše vloge v serijah Two Guys and a Girl, Fastlane in What About Brian. Z možem sta pred nekaj dnevi dobila prvega otroka.

 

Jim

James Eckhouse (Jim Walsh) je po Beverly Hillsu nastopil še v serijah Pod nožem lepote, Na kraju zločina in Southland. Trenutno živi v Los Angelesu z ženo in otrokoma.

 

Cindy

Carol Potter (Cindy Walsh) je kasneje nastopila v še eni Spellingovi nadaljevanki, Obala ljubezni. Sledile so manjše vloge v številnih televizijskih serijah.

 

Nat

Joe E. Tata (Nat Bussichio) se je po seriji pojavil le še v Spellingovi nanizanki Čarovnice, nastopil pa je tudi v prenovljeni različici Beverly Hillsa.

 

Carly

Hilary Swank (Carly Reynolds) je bržkone najslavnejša igralka, ki je igrala v seriji. Prejela je že dva oskarja, za vlogi v filmu Fantje ne jočejo in Punčka za milijon dolarjev.

 

Janet

Lindsay Price (Janet Sosna) nadaljuje televizijsko kariero, ki je po mnenju mnogih neuspešna. Nastopila je v serijah Parčkanje, Ženska džungla in Branilke zakona.

 

Noah

Vincent Young (Noah Hunter) se je po Beverly Hillsu pojavil še v seriji Na kraju zločina: New York, Navy NCIS in JAG.

 

Gina

Vanessa Marcil (Gina Kincaid) je kariero nadaljevala s serijo Las Vegas, nastopila pa je tudi v Ženski džungli in v nanizanki Brez sledu.

 

Claire

Kathleen Robertson (Claire Arnold) je po seriji nastopila v komediji Film, da te kap 2, Mall Cop in Hollywood Land, kjer je zaigrala ob Benu Afflecku.

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Pi..o materrrno, kak ga je rrrazfu...o!!" - komerrrciala

Zadnje objave na forumu