Prva stran Novice Ostale novice Odpuščeni ste! 6 neverjetnih zgodb
Odpuščeni ste! 6 neverjetnih zgodb PDF natisni E-pošta
Novice - Ostale novice
Torek, 03 Avgust 2010 10:07

V teh kriznih časih mora vsakdo še toliko bolj paziti, kaj počne na svojem delovnem mestu, saj izguba službe grozi praktično na vsakem koraku. Toda le kaj so mislili zaposleni, ki so bili odpuščeni zaradi preklinjanja ali obmetavanja s hrano ...

Predstavljamo vam bizarne zgodbe zaposlenih, ki so izgubili službo bodisi zaradi svoje neumnosti bodisi zaradi pretiravanja nadrejenih.

Kraja piva

Nedavno so pristojni odpustili policista iz malega mesteca v Kansasu, ker je ukradel pivo iz hladilnika oddelka gasilcev, s katerim so si policisti delili delovne prostore. Čeprav je bila ta poteza policista nespametna, pa se lahko vsi upravičeno vprašamo, zakaj je bilo na delovnem mestu dovoljeno imeti alkoholno pijačo.

Pijan zaspal na zabavi

Eden izmed uglednih ameriških časopisov je odpustil športnega novinarja, ker so se na spletu pojavile njegove slike, kjer je preveč opit zaspal kar na stolu. Odpustili so ga kljub dejstvu, da je slika nastala izven delovnega časa in celo nekaj let prej, preden so vodilni opazili sporno sliko.

Obmetavanje s hrano

Včasih je na delovnem mestu tako dolgočasno, da si je potrebno najti zabavo. V eni izmed restavracij s hitro prehrano so si zaposleni privoščili nedopustno – obmetavali so se s hrano v prisotnosti strank. Zadeva naj bi šla tako daleč, da je ena izmed strank v obraz dobila kar kos hamburgerja. In reakcija vodilnih? Odpustili so celotno izmeno ...

Preklinjanje

Vsak, ki je kdaj koli delal v kakšnem izmed klicnih centrov, ve, kako naporne in zahtevne so lahko stranke na drugi strani telefona. A to ni izgovor, da lahko stranka ali uslužbenec preklinjata. V nekem pogovoru med operaterjem in stranko so zabeležili več kot 50 izgovorjenih psovk in to le v pičli minuti ... Operater je bil seveda takoj odpuščen, stranko pa je podjetje tožilo zaradi nadlegovanja in nespodobnega obnašanja.

Facebook, Facebook in še enkrat Facebook

V zadnjem vse bolj pogosto slišimo, kako je vse več zaposlenih odpuščenih zaradi Facebooka. Neka uslužbenka je bila tako odpuščena, ker je med delovnim časom na Facebook napisala, da se dolgočasi. Še bolj sporna pa je bila uporaba Facebooka nekega uslužbenca v času bolniške odsotnosti, ki je zaradi te poteze izgubil službo.

Odpuščen, ker jo je rešil

Natakarja iz Floride so odpustili, ker je v delovnem času zapustil delovno mesto, da bi preprečil ugrabitev neke mladenke. Tako je namesto medalje na klin obesil svojo službo.

 

vir: cekin.si

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Ge mo prvi človik ka de mel živino v bloki." - Buro

Zadnje objave na forumu