Prva stran Novice Ostale novice Pijača za tiste s trdnim želodcem
Pijača za tiste s trdnim želodcem PDF natisni E-pošta
Novice - Ostale novice
Sobota, 21 Avgust 2010 15:12

Poletje se je prevesilo v drugo polovico, za nami in pred nami pa je kar nekaj divjih zabav, ki se pogosto končajo z glavobolom. Spoznajte tekoče 'zvarke', za katere je bolje, da se jih ne dotaknete.

Alkohol je bolj kot ne nepogrešljiv element na zabavah, in čeprav vsi vemo, da pretiravanje vodi v predvidljive posledice, smo velikokrat preveč pogumni.

Najboljše, a tudi najmanj popularno 'zdravilo za mačka' je, da se ga že v osnovi ne napijemo ali vsaj, da se ne napijemo preveč. Vendar je to zelo težko, če alkohol teče v potokih in se pred nami znajde množica različnih pijač. In prav to mešanje različnih alkoholnih pijač vodi v najhujše glavobole in slabost. Imena naslednjih zvarkov so nenavadna, čeprav mešanica po okusu ni tako slaba.

'Opolzka psica' je mešanica tekile in pomarančnega likerja. Vsekakor pijača, ki bo navdušila, a tudi 'utrudila' tistega, ki jo bo prevečkrat poskušal.

'Krvavi tampon' je mešanica vodke in paradižnikovega soka. Trik pri pitju te mešanice je v tem, da preden zvrnete kozarec, deset sekund sesljate papirnato brisačo.

'Gorilji bruh' izda že ime, saj večina pivcev tega zvarka konča večer s skrajno razdraženim želodcem. 'Gorilji bruh' je mešanica ruma in viskija v razmerju 50:50.

Štirje jezdeci apokalipse. Za izdelavo tega 'smrtonosnega' napitka potrebujete ¼ kozarca tekile, ¼ kozarca jagermaistra, ¼ kozarca pepermintovega žganja in ¼ kozarca ruma. Zagotovljeno spravi na kolena še tako trdnega pivca.

Tekoči zrezek je za vse tiste, ki verjamejo, da mora biti obed v tekočem stanju. Vse, kar potrebujete, je kozarec ruma, v katerega natočite še omako za meso. Za ta 'zrezek' ne boste potrebovali pribora.

'Smrtonosnik', pijača od katere zrastejo dlake na prsih, zato morda ni najbolj primerna za ženske. Za izdelavo potrebujete žganje – najboljše je italijansko žganje sambuca –, tekilo in zelo pekoč tabasko.

'Eggermeister'. Za eggermaistra potrebujete večji kozarec, ki ga do polovice napolnite z jagermeistrom in nato vanj vržete še vloženo jajce. Ta sicer v slovenskih barih niso toliko popularna kot v tujini, a se jih da dobiti vsaj za domačo zabavo. Samo poskrbite, da bo pot do stranišča prosta. Težava pri tej pijači je pravzaprav v tem, da morate držati jagermeister v ustih, medtem ko požirate jajce.

'Kadilski kašelj' se tako imenuje zaradi tega, ker naj bi ta pijača pomagala kadilcem, da prenehajo kaditi, menda zaradi bruhanja. Spet je v igri jagermeister, ki se mu doda žlica tople majoneze.

'Vroča mehiška prostitutka', pijača ki je precej slabša, kot bi lahko sklepali glede na ime. Za ta 'koktajl' morate zmešati tekilo, tabasko in veliko žlico ribjega olja.

'Trakulja'. Edina razlika med pijačo in resnično trakuljo je v tem, da pijačo lahko spravimo na takšen ali drugačen način iz želodca. Za izdelavo potrebujete vodko, tabasko, poper in majonezo. V kozarec najprej natočite vodko in tabasko, nato v pijačo dodajte poper, čez vse skupaj pa nanesite tanko plast majoneze. Med pitjem bo pijača predrla plast majoneze in dobili boste občutek, kot da ste pogoltnili pravo trakuljo. Tudi posledice bodo bolj ali manj podobne.

 

vir: moskisvet.com

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 4 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Senzor se je vklopo, kokouti so začali lajati..." - MiChO

Zadnje objave na forumu