Prva stran Novice Zanimivosti Moški, ki so 'poseksali' največ žensk
Moški, ki so 'poseksali' največ žensk PDF natisni E-pošta
Novice - Zanimivosti
Torek, 07 September 2010 09:56

Vsakdo si globoko v sebi želi v posteljo spraviti čim več deklet in žensk, saj imamo moški nagon, ki ga velikokrat usmerjajo hormoni. Nekateri 'osrečijo' manj, drugi več predstavnic nežnejšega spola.

Povprečen moški seksa s sedmimi ženskami v celem življenju, ženske pa si povprečno privoščijo posteljne igrice s štirimi moškimi. Povprečje se je povečalo med seksualno revolucijo konec šestdesetih let prejšnjega stoletja, vendar se je začelo spet zmanjševati v osemdesetih ob izbruhu virusa HIV. Danes se povprečje spet povečuje, vendar bolj v korist pogostosti seksa kot pa raznolikosti partnerjev. Ljudje v zahodnem svetu seksamo povprečno okrog 130-krat letno, najbolj so 'živahni' vzhodni Evropejci (Madžari, Rusi in drugi) s povprečno 150 posteljnimi radostmi na leto.

Hitre avanture so še vedno popularne, saj je malo manj kot polovica ljudi vsaj enkrat v življenju imela seks za eno noč, vendar očitno ne več kot zgoraj omenjenih povprečnih sedem partnerjev, če poleg štejemo še tiste iz ljubezenskega odnosa in zakonske partnerje. Nekateri ljudje pa naravnost 'štrlijo' iz povprečja z neverjetnimi osebnimi statistikami. V povprečju je le četrtina moških seksala s 15 ali več ženskami in okoli tri odstotke moških se lahko pohvali, da so spali z več kot 20 ženskami v svojem življenju.

Vendar so zgoraj omenjene številke popolnoma nepomembne tistim moškim, ki so si življenje ozaljšali z dvo- ali celo tromestnimi števili žensk, ki so jih spravili med rjuhe. Poglejte lestvico moških, za katere je znano, da so imeli veliko žensk.

Fidel Castro

Fidel Castro – 35.000. O legendarnemu voditelju kubanske revolucije so poročali, da je spal z vsaj dvema ženskama na dan več kot 40 let. V času kosila in večerje naj bi vsak dan spal z drugo in tako postavil rekord – več kot 35.000 žensk. Verjetno zelo veliko Kubank zato zelo dobro pozna Fidela oziroma njegovo anatomijo. (Foto: wikimedia.com)

 

Wilt Chamberlain

Wilt Chamberlain – 20.000. Zvezdnik NBA in eden najboljših košarkarjev v zgodovini je v svoji avtobiografiji priznal, da si je vzel vsako, ki se je znašla v bližini in mu je bila vsaj malo všeč. Njemu se je zdelo povsem naravno, da je na dan spal z več dekleti in ženskami, tudi istočasno. (Foto: wikimedia.com)

 

Warren Beatty

Warren Beatty – več kot 12.000. Legendarni hollywoodski igralec je priznal, da je v svoji karieri spal s približno 12.225 dekleti. Ni slabo za 35-letno obdobje slave in očitno velikanske potence. Igralec je med drugimi 'prijateljeval' z Diane Keaton, Julie Christie, Madonno, Leslie Caron in še veliko drugimi slavnimi ženskami. (Foto: wikimedia.com)

 

Gene Simmons

Gene Simmons – 5.000. Pevec legendarne rockerske skupine Kiss je svojo slavo dobro unovčil, saj naj bi spal kar s 5.000 ženskami. Ko so ga nekoč vprašali, ali je res, da je spal s toliko ženskami, je odvrnil, 'da verjetno toliko žensk ni imelo kaj veliko od spanja'. (Foto: wikimedia.com)

 

Hugh Hefner

Hugh Hefner 2.000–5.000. Stari Hef, ustanovitelj ene najstarejših moških revij na svetu, pravi, da že dolgo ne šteje več, saj je kvaliteta pomembnejša od kvantitete. Predvidevajo, da se je mečkal z od 2.000 do 5.000 ženskami. (Foto: wikimedia.com)

 

Julio Iglesias

Španski latino ljubimec in tudi pevec je osrečil okrog 2.000 žensk, čeprav trdi, da jih je toliko 'okusil' pred letom 1976, potem pa je nehal šteti. (Foto: wikimedia.com)

 

Jack Nicholson

Jack Nicholson – 2.000. Legendarni igralec je nekoč izjavil, da je spal z več kot 2.000 ženskami vseh starosti. Dodal je, 'da so jih včasih spremljale tudi mame'. (Foto: wikimedia.com)

 

Bill Wyman

Bill Wyman – 1.000. Basist glasbene skupine Rolling Stones naj bi jih 'zaznamoval' približno tisoč, saj naj bi po njegovih besedah skupine deklet na turnejah oblegale njihov hotel. Wyman naj bi po ogledu skozi okno portirju kot v restavraciji naročal, katero naj pripelje v sobo. Ko je opravil z eno, je moral hotelski uslužbenec že po naslednjo. (Foto: wikimedia.com)

 

vir: moskisvet.com

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 4 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Ka ste vij s Hazbekistana?" - lenč

Zadnje objave na forumu