Prva stran Novice Ostale novice Najslabši uslužbenci na svetu
Najslabši uslužbenci na svetu PDF natisni E-pošta
Novice - Ostale novice
Sreda, 08 September 2010 14:03

Predstavljamo vam najhujše uslužbence na svetu. Njihova dejanja so najhujša nočna mora vseh delodajalcev.

Učiteljica, ki je petošolcem predvajala trdo pronografijo
Kljub temu da je do dogodka prišlo po naključju, je sprožil ogromen val ogočenj. Crystal Defanti, osnovnošolska učiteljica v Kaliforniji, je za svoje učence po koncu šolskega leta naredila spominski DVD s posnetki učnih ur, šolskih izletov in svojega domačega pornofilma. Do šokantne situacije je prišlo zaradi nesrečnega spleta naključij, kljub temu pa se je na seksi učiteljico usul plaz kritik. Pravni strokovnjaki pravijo, da je zaradi nesrečne napake sicer ne morejo odpustiti, vprašanje pa je, kako bo Crystal stopila pred novo generacijo učencev.

Uslužbenec letališča, ki je kradel iz prtljage potnikov
Pythias Brown je delal kot uslužbenec na letališču, kjer je bil zadolžen za kontrolo prtljage. Žal kovčkov in torb ni samo kontroliral, ampak je sem ter tja tudi malce preuredil njihovo vsebino. Tako je na ebayu ponudil jagodni izbor najboljših popotniških artiklov. Očitno mu je bila pri srcu videooprema, saj je uslužbencu produkcijske hiše HBO ukradel skoraj 50.000 dolarjev vredno kamero, novinarju CNN pa camcorder. V njegovem domu so našli še 66 kamer, 31 prenosnikov in več kosov nakita.

Uslužbenka, ki je pisala dnevnik o tem, kako se izogiba delu
Emmalee Bauer je delala na oddelku prodaje v enem izmed Sheratonovih hotelov. Ker je ugotovila, da so z njenim delom vsi zadovoljni tudi, če le izgleda zaposleno, je za zabavo in za to, da je izgledala zaposleno, med delovnim časom pisala dnevnik o tem, kako se izogniti delu. Njen dnevnik je bil na koncu dolg kar 300 strani, med njene "delovne aktivnosti“ pa je sodilo še nakupovanje preko spleta, igranje igric in pogosto obiskovanje klepetalnic. Kljub izredni domiselnosti pa jo je pri pisanju dnevnika dobil nadrejeni. Njen primer se je končal na sodišču, kjer so ji odrekli celo podporo za nezaposlene, ker je sodnik ocenil, da se delu posmehuje.

Uslužbenka, ki si je sposodila šefov ferrari in ga razbila
23-letna uslužbenka si je prestižni avto sicer izposodila s šefovim privoljenjem, zagotovo pa ji ni dovolil, da ga obrne na streho. Vzrok nesreče je bila prevelika hitrost, kljub spektakularni nesreči pa na srečo ni bila poškodovana. Tudi alkohola v njeni krvi ni bilo.

Letališki uslužbenc, ki je med delom zaspal in se zbudil 400 kilometrov stran
Sidney Nurse, 21-letni letališki uslužbenec, si je med delom privoščil kratek okrepčilni spanec kar v prostoru za prtljago enega od letal. Očitno ga je delo na letališču v New Yorku tako dolgočasilo, da se je odpravil na obisk v Boston. Ko se je med poletom zbudil, je po telefonu poklical svojega šefa, tako da ga je ob pristanku že čakala zdravniška ekipa. Ker z njim ni bilo nič narobe, so ga vkrcali na naslednje letalo, tokrat v potniško kabino, in poslali nazaj na delovno mesto.

Čistilec v hotelu, ki se je porezal in pretepel, da bi dobil prost dan
Steven Reid, 23-letni hotelski čistilec se je na poti v službo premislil in se odločil, da si bo vzel dela prost dan. Namesto da bi za to prosil nadrejene, se je raje po obrazu porezal z britvico, se po glavi in telesu udarjal s skalo in nato odšel na policijo in prijavil, da sta ga napadla neznana moška. Ko so policisti poklicali njegovo punco, jim je ta takoj zaupala resnično zgodbo. Leni čistilec je poleg bolečin dobil še 100 funtov kazni.

Varuška, ki je odšla iz vrtca in v njem pozabila 14-mesečno punčko
V ameriški zvezni državi Teksas je ena izmed varušk nič hudega sluteč zaklenila vrtec in odšla domov. Čez slabi dve uri je na vrata vrtca potrkala Ashley Hunter, mati 14-mesečne punčke. Vrata so bila zaklenjena, iz notranjosti pa se je slišal otroški jok. Do otroka so prišli po posredovanju policije. Predstavniki vrtca so v svoji izjavi za javnost zapisali, da je do nesrečnega dogodka prišlo zaradi napake v komunikaciji. Pozabili pa so zapisati, med kom; med uslužbenci vrtca ali med varuško in spečim otrokom.

 

vir: cekin.si

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Navejkši stadion v Južnoj Afriki je v Jonesburgi." - keber

Zadnje objave na forumu