Prva stran Novice Ostale novice Kdo bo gotof naslednji?
Kdo bo gotof naslednji? PDF natisni E-pošta
Novice - Ostale novice
Torek, 27 November 2012 11:55

Komu bo ulica naslednjemu vzklikala “gotof je”? Bo to “pejt stran”? “Pej' via”?

 

Kangler jo je včeraj še dobro odnesel. Bivši policaj na čelu univerzitetnega mesta zveni kot šala. Lomasti po občinskih podjetjih, se zaplete v blamažo z univerziado, skrbi za to, da “naši” pridejo do poslov in služb in mu nihče ne more nič. Da o tem, da je občinsko kadrovsko stanovanje dodelil neki vedeževalki (!) ne izgubljamo besed. Tragikomično.

V Kopru je na oblasti obsojeni župan, ki občinsko premoženje prodaja družinskim članom, ki ne pomišlja v polemiki s političnimi nasprotniki uporabiti najnižjih udarcev, ki v bitki za Ankaran kraj kolonizira, ki si v mestu privošči, kar mu je ljubo, ki se posmehuje sodbam vseh mogočih sodišč, zaveznike nastavlja in nasprotnike odstavlja iz služb, prijateljem pa deli posle in zaslužek. Sramotno.

V Ljubljani ožja družina Zorana Jankovića nastopa v bizarnem resničnostnem šovu, v katerem se za zmago merijo prevaranti, sumljivi poslovneži in parveniji vseh vrst. Obračajo se milijoni, vozijo se dobri avtomobili, kupujejo se mature, hoteli in podjetja, za familijo ni omejitev. Vrhunec je šov doživel včeraj s pobegom enega od Jankovićevih sinov na Ciper. Razlog: trije milijoni dolga. Ogabno.

V Ljubljani sodišče na prostost izpusti skupino, ki so jo dobili z rokami v vrečah mamil, tožilstvo pozabi predlagati podaljšanje pripora in za enim od njih se izgubi vsaka sled. Sramota za sodni sistem je P.O.P.O.L.N.A.

To, vidite, je Slovenija močnih in vplivnih. Ogabno, sramotno, tragikomično. Slovenija slehernika je tista, kjer vlada išče, kaj vse bi še lahko obdavčila, v kateri zmanjkuje denarja za šolske malice in kjer se prihodkovna stran proračuna rešuje s poračuni plačil za vrtec in z radarji na mestnih križiščih.

Ljudem prekipeva, Maribor utegne biti prva iskra. V družbi ni avtoritete, ki bi jih držala nazaj. Obet življenja v državi, ki jo vodi ulica, nasproti pa ji stoji policija, novinarju zveni vznemirljivo. Za državljana je strašljiv.

 

 

vir: primorske.si

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 7 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Tou se samo nan Slovencan dogij." - galaktikos

Zadnje objave na forumu