Prva stran Novice Zabava Erotični horoskop: Strelec seksa 'stoje', bik 'po pasje'
Erotični horoskop: Strelec seksa 'stoje', bik 'po pasje' PDF natisni E-pošta
Novice - Zabava
Sobota, 16 Januar 2010 15:56

Nebesno znamenje lahko pove marsikatero podrobnost tudi o vašem spolnem življenju in položaju. Ko se naslednjič odpravite med rjuhe, preverite, kako boste svojega partnerja najbolj zadovoljili.

Horoskop1

Oven

Oven ne potrebuje predigre. Je energično in strastno znamenje, ki se spolnosti loteva zelo strastno. Vse se odvija zelo hitro, zato tudi sam seks ne traja dolgo. Za pot med rjuhe ga ni treba dolgo prositi – le obrnete se in že je gol. Obožuje nenavadne položaje in grob seks. Ovna lahko opišemo kot izredno spontanega, zapeljivega in pa tudi zahtevnega. V postelji bi preizkusil prav vse, brez težav pa mu prepustite tudi vlogo vodje. Najboljši seks bo doživel z levi in strelci.

Bik

Obožuje dolgo predigro in ob njej postane nenasiten. Uživa v nežnostih, kljub temu pa mu ni tuje niti eksperimentiranje. Pri seksu se potrudi, da poleg sebe zadovolji tudi partnerja. Je pozoren in taktičen, v postelji pa lahko preživi tudi cel dan. Svojeglavi bik obožuje pasji položaj in med seksom najraje uporablja svoj jeziček, kjer koli in kadar koli je treba. Najbolj nor seks ga čaka z devicami in kozorogi.

Dvojček

Nimajo močnega spolnega nagona, spolnosti pa se lotevajo zelo površno, neodgovorno in podobno kot pri ovnih – na hitro. Predigra ni pomemben člen, dovolj bo že poljub in čas je za akcijo. Med seksom zelo radi govorijo, zato jih ne boste stežka utišali. V svojo posteljo bi naenkrat popeljali tudi več oseb, zato pazite na dvojčkovo zvestobo. Od položajev jim najbolj ustreza seks na boku. Najboljši seks jih čaka z vodnarji in tehtnicami.

Horoskop2

Rak

Brez ljubezni ni spolnosti. Načelo, ki velja za raka, je odločno in zapisano z zlatimi črkami. Je nežen in pozoren ljubimec. Je popustljiv in prilagodljiv, rad ustreže in izpolni vsako željo svojega ljubimca. Rad se crklja in uživa v objemih. Rakov seks nikoli ni grob ali vulgaren. Njegov najljubši položaj je lotos. Med seksom gleda globoko v oči in se prepušča nežnostim. V postelji se najbolj ujame s škorpijoni in ribami.

Lev

Rad vodi in ima močan spolni nagon. Za nobeno ceno se ne podreja in svoj delež opravi zelo hitro. Vzburja ga zapeljevanje, dolgočasi pa se ob dolgi predigri. Ljubi čistočo, zato ga moti zanemarjenost telesa ali prostora. Lev obožuje položaj gugalnice in pa samozadovoljevanje. S seksom radi prvi končajo, zato ob njih ne komplicirajte. Če ste v tem času doživeli orgazem – sreča za vas, drugače pa si boste morali preprosto pomagati sami. Najboljši seks prijatelji: oven in strelec.

Devica

Zaradi svoje organiziranosti za dober seks potrebuje priprave. Je zlata sredina. Svoje pomanjkljivosti nadoknadi s prefinjenostjo v spolni tehniki, saj ni polovičarska in pravzaprav zelo veliko ve o seksu. Čistoča – pred seksom obvezno tuširanje. Ne mara seksa na javnih mestih, zato jih ne silite v najbolj nore lokacije, ki si jih zamislite. Njen najljubši položaj je sedeči, ko partnerju gleda v oči. Obožuje tudi usklajevanje ob doseganju orgazma. Najboljši seks jo čaka z bikom in kozorogom.

Horoskop3

Tehtnica

Je prefinjena, nežna in ljubi estetiko, tudi v spolnosti. Obožuje ugodje in je romantična, zato obožuje seks v soju svečk. Zelo pomemben je telesni vonj, sicer pa v spolnosti nima posebnih zahtev, če so vključena čustva. Brez dolge predigre ne gre, tuje pa ji ni niti eksperimentiranje. Ne mara vulgarnega in grobega seksa ter se izogiba seksa 'na hitro'.
Eden izmed najbolj priporočenih položajev je tisti, kjer se noge oklepajo vratu. Najboljši seks z dvojčki ter vodnarji.

Škorpijon

Zahteven in spreten ljubimec, z močnim spolnim nagonom. Zaradi tega lahko deluje agresivno, po drugi strani pa je zelo pozoren in pazljiv. Ne potrebuje posebnih priprav, saj je vedno in povsod pripravljen na akcijo. Je poln domislic in pri igri velikokrat uporablja različne spolne pripomočke – skoraj ni stvari, ki je še ni ali ne bo preizkusil. Njihov absolutni zmagovalec je položaj 69. Najboljši partnerji za umetniško seksualnega škorpijona so ribe in raki.

Strelec

Obožuje domišljijo in nagajivost tudi med rjuhami. Je zelo pozoren, zato rad prisluhne partnerjevim željam in jih tudi uresniči. Zapeljevanje in dolga predigra mu pomenita vrhunec. Že sama misel na nenevadna mesta, kjer bi se predajal užitkom naslade, ga vzburja. Od položajev mu najbolj prija stoječi, za nenavadno eksperimentiranje pa lahko izbere ovna ali leva, ki ga bosta sicer zadovoljila, vendar le seksualno.
Horoskop4

Kozorog

Seks mu ne pomeni le zabavnega razgibavanja, vendar telesno združitev in igro ljubezni. Obožuje čutnost in menjavanje ritma ter položajev. Vse skupaj mora izgledati kot zgodba, saj kozorog ne mara spontanosti brez repa in glave. Najboljši seks in razumevanje ga čaka z devico in bikom.

Vodnar

Spolnost ni na prvem mestu v življenju vodnarjev. Ne mara naučenih pravil in jih z veseljem prekrši. Nikoli se ne ve, kaj od njega lahko pričakujemo v postelji. Obožuje nenavadnost in grdo govorjenje, ki ga naravnost vzburja in pripelje do vrhunca. Njegova strast lahko povzroča mokro posteljnino. Ne postavlja ga pred druženje, vendar zagotavlja, da z njim ne bo nikoli dolgčas. Najboljši partnerji so tehtnice in dvojčki.

Ribi

Ob sebi imajo radi izkušene partnerje, medtem ko spolnost nikoli ne sprejemajo kot nekaj samoumevnega, saj jim predstavlja le še dodaten delček ljubezenske pravljice. Ne marajo nikogar prizadeti, zato se pogosto pretvarjajo tudi v postelji. Hitro padejo v element, zato imajo radi nežnost in predigro z veliko dotikov. Njihov najljubši je položaj delfina, ki je seksualen in romantičen ob enem. Najboljši partnerji so raki in škorpijoni.

 

vir: zadovoljna.si

 

Trač

Zadnje sporočilo: 10 let, 5 mesecev nazaj
  • MiChO : MIS - TER - BA - BY !!! :P
  • Sodišinčar : Kak ste?
  • MiChO : Vse najboukše za dan mladosti!
  • MiChO : te napovedovali?
  • LAjCi : ka pa jasnovidec za ravensko?
  • MiChO : fčasi
  • MiChO : :)
  • MiChO : u jebem ti
  • KURSK : ka se čaka?
  • KURSK : nega parov

Samo registrirani uporabniki lahko pošiljajo sporočila

Nore izjave

"Ne vejš kak disko od znoutra notri vijdi!" - MiChO

Zadnje objave na forumu